STUDIO PRANA
YOGA EN MEDITATIE

In tijdschriften, kranten en tv, iedereen heeft het erover. Maar wat is mediteren nou eigenlijk?

Meditatie is een manier om je opnieuw af te stemmen op je innerlijke rust, om te gaan met stress en spanningen en om contact te maken met jezelf. In drukke hectische tijden (en die kennen we allemaal) "verliezen" we onszelf nog wel eens of rennen we onszelf voorbij. We laten ons drijven en overheersen door onze gedachten. Meditatie helpt je om de aard van het denken te begrijpen ipv te vechten tegen je denken.
Meditatie is de staat van simpelweg: zijn. Alleen pure ervaring, zonder dat het lichaam of de geest tussenbeide komt. Het is een natuurlijke staat, maar we zijn vergeten hoe we deze staat kunnen bereiken. Je hebt er vrijwel zeker van geproefd, hoewel je misschien de naam van de smaak niet kende.
Meditatietechnieken zijn hulpmiddelen die je kunnen helpen om los te komen van de hectiek van het dagelijkse leven en ze kunnen het je makkelijker maken om je rust weer te vinden.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de meditatielessen in Emmeloord starten? Bel of stuur me een email, dan houd ik je op de hoogte!


     

 

YOGA EMMELOORD - MEDITATIE EMMELOORD - YOGA STUDIO PRANA - YVONNE DE GROOT - 05276 17185