STUDIO PRANA
YOGA EN MEDITATIE

Tijdens mijn lessen besteed ik aandacht aan het fysieke lichaam en aan de geest. We weten inmiddels dat deze 2 niet los van elkaar gezien kunnen worden vandaar dat mijn lessen gericht zijn op het totale plaatje.
We doen yoga oefeningen (asana's genoemd) in allerlei vormen (liggend, staand, zittend) om je lichaam soepel en sterk te maken.
De lessen worden ondersteund door ontspanningsoefeningen en visualisaties. Ik neem uitgebreid de tijd voor de eindontspanning zodat het lichaam de kans krijgt om te herstellen na de oefeningen. We sluiten af met een kopje thee.
De lesruimte is gemoedelijk en voelt huiselijk aan.
Er wordt rekening gehouden met het feit dat iedereen anders is en dat ieder lichaam iets anders kan/nodig heeft. Genoeg ruimte voor persoonlijke grenzen dus.
Voor mij is yoga geen kunstje wat je hoeft te leren, je zal daarom bij mij geen ingewikkelde houdingen treffen. Yoga gaat om ervaren, bewustwording en balans. Een yogahouding hoeft niet ingewikkeld te zijn om het gewenste resultaat te bereiken.
De groepen bestaan uit maximaal 8 personen.
Wil je weten of mijn lessen bij je passen en of mijn manier van lesgeven je aanspreekt, dan nodig ik je van harte uit in mijn yoga studio in Emmeloord West. Wil je me wel van te voren even bellen of mailen?

Lesdagen en tijden:
Maandagochtend: 9.30 tot 11:00
Maandagavond: 19.30 tot 21:00
Dinsdagavond: 19.00 tot 20:30 en 20.30 tot 22:00


     

 

YOGA EMMELOORD - MEDITATIE EMMELOORD - YOGA STUDIO PRANA - YVONNE DE GROOT - 05276 17185